Des de 1995, la pàgina de promoció de Folgueroles, un projecte no lucratiu de ByLit Studio Lab, ofereix una finestra única al cor d’aquest encantador poble. A través d’una visió personal i enamorada, aquest lloc web complementa la informació oficial proporcionada per l’ajuntament, brindant als visitants una perspectiva més íntima i detallada de la vida al poble.

Interactivitat i Actualitzacions Continuades
Equipat amb un sistema SaaS de gestió, el lloc web ofereix funcionalitats avançades com alertes de sequera i updates en temps real sobre l’estat del pla Alfa per a incèndis, garantint que tant residents com visitants disposin de la informació més actual i rellevant.

Enriquint la Comunitat amb Cada Actualització
Compromès amb el manteniment d’una font rica i vibrant d’informació local, el lloc s’actualitza constantment amb nous continguts, incloent textos actualitzats, fotografies recents i anècdotes del dia a dia. Aquest esforç continu de documentació i celebració de la cultura local permet a Folgueroles brillar en línia, mostrant al món el veritable esperit del poble.

Aquesta pàgina no només serveix com a recurs informatiu sinó també com a testimoni de la passió per Folgueroles, oferint una visió més profunda i personal que captura l’essència veritable del poble.

Actualització: Aquesta es la última actualització realitzada a la web el 2014, que s’ha realitzat sobre CRM WordPress

DATES: 1995 – avui

Tecnologies: PHP, jQuery, Bootstrap, CSS3, HTML5, javascript, SQL, WordPress